News Flash:

Teodorovici: "La rectificarea bugetara din octombrie vom analiza cum au cheltuit banii ministerele"

31 Iulie 2015
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
eugen teodorovici2
Guvernul va analiza, inainte de a doua rectificare bugetara din acest an, care va avea loc la finele lunii octombrie, cum au cheltuit ordonatorii de credite banii alocati la rectificarea din iulie, iar in functie de rezultate vor fi redistribuite sumele necheltuite, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.
"In octombrie, la a doua rectificare bugetara din acest an, vom avea o analiza, sa vedem fiecare ordonator de credite cum a cheltuit sumele de la aceasta alocare bugetara la rectificarea din iulie si vedem cum redistribuim fondurile, sa nu blocam sumele artificial", a afirmat vineri ministrul de resort, Eugen Teodorovici, intr-o conferinta de presa.
El a precizat ca vrea sa vada clar si detaliat cum sunt cheltuite aceste sume de fiecare minister.
"Trebuie sa alocam aceste sume in zonele de interes in economie si ca importanta, in sanatate si educatie, mai ales acolo unde se cheltuie intr-un mod eficient", a mai spus ministrul.
El a explicat redistribuirea sumelor bugetare intre institutii la rectificarea pozitiva din iulie prin faptul ca fondurile nu trebuie blocate artificial, fara a putea fi cheltuite.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006206 (s)