News Flash:

Telenovela vaporaselor pe Bega continua

24 Iulie 2018
840 Vizualizari | 0 Comentarii
vaporas bega2

Primarul Nicolae Robu a anuntat, marti, ca spera ca pana la Ziua Timisoarei vaporasele sa circule pe Bega. Potrivit edilului-sef, tot ce mai e nevoie pentru pornirea transportului in comun pe canal ar fi un ordin al ministrului Transporturilor, asta desi semnalizarea pe Bega nu este instalata, semnele nefiind achizitionate.
Primarul Nicolae Robu se arata nerabdator sa inceapa navigatia pe Bega. El a anuntat ca vaporasele achizitionate de municipalitate vor fi scoase la apa, in prima faza in testare.

„Vom scoate zilele astea vaporasele la apa. Noi deja ne pregatim. Zilele acestea vom scoate vaporasele la apa, in testare. Nu se vor putea da cu ele. Sa fie pregatite tehnic pentru navigare. In 3 august eu sper sa se poata circula in conditiile normale. Asta e speranta mea. Nu pot sa garantez pentru ca nu depinde de mine, depinde de un ordin al ministrului Transporturilor de aprobare a celor 9 statii. Asta mai trebuie facut dupa care rapid dam drumul”, a spus Robu, potrivit tion.ro.

Intrebat daca au fost rezolvate problemele de semnalizare a canalului, Robu a recunoscut ca semnele nu au fost inca achizitionate, dar sustine ca asta nu ar fi o problema.

„Nu sunt inca achizitionate semnele, dar asta dureaza putin. Am fost informat ca nu este nicio problema. Daca este acel ordin imediat se incepe navigarea. Asa am fost informat…”, a mai spus Robu.


bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005931 (s)