News Flash:

Tecau: "Nici 20 de finale nu se compara cu obtinerea titlului la Wimbledon, mi-am indeplinit un vis"

14 Iulie 2015
1201 Vizualizari | 1 Comentarii
tecau
Tenismanul Horia Tecau a declarat, luni, la revenirea in Romania dupa ce a castigat titlul de dublu la Wimbledon, ca si-a indeplinit un vis si ca nici 20 de finale nu se compara cu obtinerea titlului, el adaugand ca isi doreste acum sa se impuna la US Open si la Turneul Campionilor.
"Sunt extrem de fericit pentru ca sambata mi-am indeplinit un vis. Am mai disputat trei finale acolo, dar va spun nici 20 de finale nu se compara cu obtinerea titlului. A fost fantastic, am tinut-o intr-o petrecere de cand s-a terminat finala si pana acum. Sunt atat de fericit acum incat nu mai am nevoie de nimic. Cand am castigat ultimul punct am simtit ca mi s-au inmuiat genunchii, asta pentru ca mai fusesem pe acel teren in mai multe randuri si iesisem invins, privindu-i pe altii cum se bucura. Nu o sa uitam acele clipe niciodata (n.r. - de la finalul meciului de sambata). Ma bucur enorm ca am reusit sa aduc acest trofeu acasa. Urmatorul vis pentru mine e sa castig US Open si Turneul Campionilor. Trebuie sa imi propun altceva acum ca am gustat din bucuria castigarii unui titlu de Grand Slam", a spus Tecau.
Horia Tecau a precizat ca a simtit ca el si Jean-Julien Rojer se pot impune in proba de dublu de la Wimbledon. "Stiam ca avem un culoar dificil, dar in acelasi timp am simtit de la inceput ca e anul nostru si ca vom castiga. Am crezut in noi, ne-am ajutat unul pe celalalt, am fost o adevarata echipa, iar acest lucru cred ca a fost decisiv", a explicat tenismanul.
Tecau a mentionat ca acum atat el cat si olandezul Rojer trebuie acum sa se concentreze pentru intalnirile pe care le vor disputa la sfarsitul saptamanii in Cupa Davis. "Ne-am bucurat suficient in acest weekend, dar acum trebuie sa ne revenim. Atat eu cat si Rojer avem meciuri de Cupa Davis si vrem sa ne ajutam echipele nationale sa castige. Sper sa aducem un punct important sambata la dublu, iar ceilalti baieti inca doua. Ne asteapta un meci dificil, dar sper sa il castigam. Oricum, nu se putea sa fie mai frumos, sa castig Wimbledonul si sa ma intorc sa joc acasa la Constanta pe terenul pe care am crescut", a adaugat Horia Tecau, facand referire la faptul ca intalnirea de Cupa Davis Romania - Slovacia, din turul 2 al Grupei I din Zona Euro/Africana, va avea loc la Constanta, in perioada 17-19 iulie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005936 (s)