News Flash:

Teatrul National Timisoara: Desemnarea orasului Capitala Culturala Europeana - o mare implinire

19 Septembrie 2016
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
teatru timis2
Reprezentantii Teatrului National Timisoara considera desemnarea orasului drept Capitala Culturala Europeana 2021 o mare implinire si, in egala masura, o mare realizare. 
''Teatrul National Timisoara a inclus in proiectul sau managerial pentru perioada 2017 - 2021 un nou program care se subscrie directiilor asumate prin proiectul 'Shine your light - Light up your city! / Lumineaza orasul prin tine!', cu care echipa a adus titlul la Timisoara. Avem convingerea ca vom descoperi impreuna semnificatii proaspete, constructive, pentru marile notiuni pe care se fundamenteaza spiritul, si anume memorie, viziune, responsabilitate, umanism, colectivitate, civism'', se arata intr-un comunicat transmis sambata AGERPRES. 
Conducerea institutiei sustine ca astfel demonstreaza, inca o data, ca participa prin toate mijloacele sale profesionale la dezvoltarea orasului prin cultura si la coagularea unei comunitati active, corect orientate, responsabile. 
''Din acest moment - unul de intensa bucurie - pornim cu forte proaspete mai departe'', se precizeaza in comunicat. 
Reprezentantii teatrului felicita echipa care a realizat proiectul cu care Timisoara a candidat pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii si pe Simona Neumann, coordonatorul acesteia. 
''Timisoara Capitala Europeana a Culturii inseamna un gand si o dorinta care au prins radacini in Teatrul National, s-au dezvoltat si au crescut hranite de perseverenta si profesionalismul Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana, de determinarea autoritatilor, de participarea numeroaselor institutii publice si nonguvernamentale, dar si de entuziasmul cetatenilor. Pentru Nationalul timisorean, institutie care a girat acest proiect curajos inca din momentul in care nu era mai mult decat o idee, rezultatul anuntat vineri reprezinta o mare implinire si, in egala masura, o mare realizare'', mai arata sursa citata. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005857 (s)