News Flash:

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla daca nu treci telefonul pe "modul avion" atunci cand te afli in aer?

13 August 2017
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
avion
Te-ai intrebat vreodata ce se intampla daca nu pui telefonul pe modul avion atunci cand te afli in aer?
Multe persoane cred ca semnalul telefonului poate interfera cu sistemul electric si cu telecomunicatiile avionului si pot provoca un dezastru.
Un reprezentant al unei companii aeriene a dezvaluit misterul din spatele acestei situatii. Se pare ca noile tehnologii nu afecteaza cu nimic sistemele avioanelor, totul fiind de fapt o utopie.
Ce inseamna de fapt 'modul avion'? Aceasta operatiune dezactiveaza functiilewireless ale dispozitivelor precum iPhone pentru a se supune normelor aeriene.

In cazul in care setarea este disponibila apare pe ecran o iconita care anunta ca au fost dezactivate servicii precum planul de date sau vocea (nu se poate naviga pe internet si nici sa se faca apeluri), conexiunile wireless (wi-fi sau Bluetooth) si conexiunea la navigatorul GPS.
In cazul in care operatorul aerian si legile de navigatie permit, se pot reactiva conexiunile wi-fi si bluetooth daca sunt setate pe 'mod avion'.
Viteza cu care va fi implementata masura depinde de fiecare companie aeriana in parte. Comisia Europeana a dat luna trecuta unda verde liniilor aeriene sa permita pasagerilor sa utilizeze retelele 3G si 4G pentru a se conecta la Internet in timpul zborului, numai dupa ce avionul ajunge la o altitudine de 3.000 de metri.

semnalul telefonului interfera sistemul electric dezastru misterul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004622 (s)