News Flash:

Taximetristii care refuza cursa vor fi sanctionati

9 Martie 2017
955 Vizualizari | 0 Comentarii
taxi
Primaria Generala a Municipiului Bucuresti are in lucru un regulament care prevede sanctiuni concrete pentru cazurile in care taximetristii refuza sa efectueze curse la anumite destinatii, dar si pentru comportamentul necivilizat al acestora.

Deocamdata, clientii a caror comanda este refuzata de un taximetrist sau cei carora un taximetrist le cere o suma arbitrar stabilita de acesta pot suna la COTAR sau la primarie.

"In cazul clientilor refuzati sfatul nostru este sa sune la noi (cotar.ro) si la primarie. Noi imediat sunam la Primarie si anuntam si Autoritatea Rutiera Romana. Bineinteles ca vom trebui sa sunam noi inapoi (taximetristul – n.red.). In ziua de astazi toata lumea umbla cu telefonul la ei si inregistreaza discutia deci nu mai este o problema . Noi ne-am mai ocupat de astfel de reclamatii, am mai primit sesizari. ARR a suspendat atestate pentru aceasta pe baza adreselor noastre. Ii asteptam pe clientii care sunt jecmaniti cu adevarat, li se aduc injurii, comportament neadecvat fata de clienti. Si noi dorim sa facem ordine", spune Vasile Stefanescu presedinte COTAR, la un post tv.

sanctiuni taximetristii curse
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006049 (s)