News Flash:

Tatal Mihaelei Buzarnescu: Va face un RMN, vom vedea daca e entorsa de gradul 1 sau 2

9 August 2018
931 Vizualizari | 0 Comentarii
buzarnescu 1 465x390

Mihai Buzarnescu, tatal Mihaelei Buzarnescu, a declarat, joi, la Digisport, ca jucatoarea romana va fi supusa unui RMN, care va releva daca sufera o entorsa de gradul 1 sau 2.

 "Am vorbit cu ea de dimineata, a spus ca o doare, probabil ca s-a racit si muschiul si piciorul. Face un RMN, vom vedea daca e entorsa de gradul 1 sau 2 si apoi vom vedea ce tratament va urma. Faza nu prevedea ca va urma sa cada, sa aiba aceasta trauma. Posibil sa fi fost suprafata umeda. Probabil nici arbitra nu avea destula experienta, sa-si dea seama. Vom vedea ce va fi", a declarat Mihai Buzarnescu.

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 20 WTA, a abandonat, miercuri, in turul doi al turneului Rogers Cup, de la Montreal, dupa ce s-a accidentat in setul trei al meciului cu sportiva ucraineana Elina Svitolina, numarul 5 mondial. Romanca a tipat si a plans pe teren de durere.

Dupa ce Svitolina castigase primul set cu 6-3 si in pierduse pe al doilea cu 6-7 (5), in setul al treilea, la scorul de 4-3 pentru sportiva ucraineana, Buzarnescu s-a prabusit pe teren, tipand si plangand de durere si tinandu-se de glezna dreapta. Primele care au intervenit au fost arbitra de scaun, care a incercat sa o linisteasca pe romanca, si Svitolina, vizibil ingrijorata, care a adus gheata. Dupa ce a primit timp de cateva minute ingrijiri pe teren si piciorul i-a fost bandajat, Buzarnescu a fost scoasa din incinta pe un scaun cu rotile.

Abandonul Mihaelei Buzarnescu a survenit dupa doua ore si 20 de minute de joc.

Mihaela Buzarnescu urma sa joace miercuri si la dublu la Rogers Cup, alaturi de Monica Niculescu, impotriva perechii Shuko Aoyama/Ligia Marozava (Japonia/Belarus). Romancele s-au retras din aceatsa competitie.


mihai buzarnescu buzarnescu rmn svitolina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007498 (s)