News Flash:

Tarom introduce din 15 iulie noi curse. Preturile incep de la 40 de euro dus-intors

31 Mai 2018
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom1

Tarom va introduce din 15 iulie trei zboruri saptamanale intre Sibiu si Bucuresti, la preturi incepand de la 40 de euro dus-intors, cu toate taxele incluse, a anuntat vineri operatorul aerian.


Primul zborul intern care va conecta direct orasul Sibiu de Bucuresti va fi operat in data de 15 Iulie, cu tarife incepand de la 40 de euro dus-intors, cu toate taxele incluse, bagaj de cala de 23 de kg/persoana si tarife de aeroport, fara costuri aditionale.

”Deschiderea rutei Sibiu-Bucuresti este felul in care Tarom raspunde exigentelor pasagerilor nostri. Sibiu este un pol de crestere constanta pentru Romania. Mediul de afaceri este efervescent si la fel si cerintele acestui segment specific de public. Echipa dumneavoastra, Tarom, se conecteaza la acest potential cu servicii si tarife optime. Mizam pe maturizarea rapida a acestei rute”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, director general Taro

”Aeroportul International Sibiu are un rol activ si de sustinere in regiune in ceea ce priveste mobilitatea mediului de afaceri si nu numai, iar anuntul deschiderii rutei Sibiu – Bucuresti reprezinta transpunerea solicitarilor comunitatii pe care o deservim in asigurarea conectivitatii cu capitala Romaniei. Diversificarea optiunilor de calatorie pentru pasagerii nostri va reprezenta intotdeauna unul dintre principalele noastre obiective” , a aratat, la randul sau, Marius Ioan Girdea, director general al Aeroportului International Sibiu.

Zborurile sunt programate in zilele de miercuri, vineri si duminica.

In vara anului 2018, pe Aeroportul International Sibiu compania aeriana Tarom va opera zboruri directe spre trei destinatii: München, cu sase frecvente pe saptamana, de luni pana sambata, Stuttgart si Bucuresti cu trei frecvente saptamanale in zilele de miercuri, vineri si duminica.


tarom bucuresti primul zborul sibiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007071 (s)