News Flash:

Tariceanu: Se incearca indepartarea unor lideri politici influenti

6 Septembrie 2016
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca in cazul fostului premier Victor Ponta, care este pus sub control judiciar pentru 60 de zile, ar putea fi vorba despre o incercare a adversarilor sai politici de a-l "scoate din cursa" alegerilor parlamentare.
"In afara de ceea ce a aparut in public nu stiu nimic in plus si ar fi si nefiresc sa stau sa comentez acuzatiile care i se aduc. In preajma campaniilor electorale, am vazut la alegerile locale ce s-a intamplat, o interventie in forta care a indepartat multi candidati. Se pare ca inceputul campaniei electorale pentru parlamentare reia acelasi cliseu de la locale, se incearca indepartarea unor lideri politici influenti, prin acuzatii care, dupa aceea, daca sunt fondate sau nu, nici nu mai conteaza. Important este ca ei sa fie scosi din cursa si cred ca acesta este cazul lui Victor Ponta", a declarat Calin Popescu-Tariceanu, potrivit Agerpres.
Intrebat cine ar beneficia de o eventuala inlaturare a lui Victor Ponta din cursa alegerilor, Tariceanu a spus: "In mod normal, adversarii lui".
"Astea sunt aberatii care apar periodic, mai ales din partea celor care stiu ca nu se vor mai regasi pe liste si incearca sa faca un santaj de joasa speta", a sustinut presedintele Senatului, intrebat in legatura cu posibile situatii in care cei ce doresc sa candideze in alegeri ofera bani in acest sens.
Calin Popescu-Tariceanu a adaugat ca, in ceea ce priveste ALDE, exista criterii de desemnare a candidatilor si ca dispozitiile legii privind finantarea campaniilor electorale si a partidelor politice au fost respectate la alegerile locale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006708 (s)