News Flash:

Tariceanu ridica semne de intrebare cu privire la activitatea Guvernului: Legea salarizarii unitare a trebuit sa ne-o asumam noi in Parlament

24 Mai 2017
793 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca are semne de intrebare cu privire la activitatea Guvernului Grindeanu, in contextul in care legea salarizarii bugetare a fost asumata de Parlament si la fel s-ar dori sa se procedeze si in cazul Fondului Suveran de Dezvoltare.
„Pot sa va spun ca, sigur, am avut si eu propriile mele semne de intrebare. De exemplu, legea salarizarii unitare care era un punct esential al programului de guvernare comun in loc sa fie promovata de Guvern a trebuit sa o asumam noi la nivelul Parlamentului ca initiativa parlamentara. Sigur, ca procedural, politic, se poate si asa ceva, dar este normal ca angajamentele luate prin programul de guvernare sa fie promovate de Guvern”, a declarat presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, intrebat daca este multumit de activitatea Cabinetului Grindeanu.
Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca s-ar dori ca si crearea Fondului Suveran de Dezvoltare sa fie asumat de Parlament.
„Astept acum sa vedem ce se va intampla cu un alt punct din programul de guvernare, crearea Fondului Suveran de Dezvoltare care, de asemenea, este o chestiune esentiala pentru a ne pune in practica prin programul de Guvernare obiectivele de dezvoltare economica ale Romaniei”, a spus Tariceanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007800 (s)