News Flash:

Tariceanu, despre planul PSD de a-si scoate oamenii in strada: „Eu cred ca nu e nevoie in acest moment de mitinguri de sustinere”

4 Decembrie 2017
816 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, intrebat fiind daca va participa la mitingurile organizate de PSD, ca ”nu este nevoie in acest moment de mitinguri de sustinere”, desi ”lumea e libera sa protesteze”.
”Nu stiu cine organizeaza proteste, eu nu sunt inca informat, dar lumea e libera sa protesteze. Se intampla de atata vreme. E in ultima vreme o anumita tendinta de a muta disputele politice, lupta politica, din Parlament, care este forumul democratic, in strada”, a spus Calin Popescu Tariceanu, intrebat fiind de un jurnalist care este pozitia ALDE cu privire la mitingurile organizate de PSD si daca va participa la acestea.

Presedintelui ALDE i s-a atras atentia ca intrebarea se referea la mitingurile PSD.

”Nu stiu. Eu cred ca nu e nevoie in acest moment de mitinguri de sustinere”, a adaugat Tariceanu.
El a tinut sa mai precizeze ca luni sau marti va fi o sedinta a coalitiei de guvernare.

”O sa avem o sedinta de coalitie si, probabil, voi afla mai multe si atunci voi putea sa fac si alte comentarii”, a conchis liderul ALDE.

PSD va organiza mitinguri impotriva statului paralel si ilegitim in Bucuresti si in orasele mari, mesajul fiind "aceasta este majoritatea", secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, declarand duminica seara ca decizia a fost luata la presiunea romanilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005893 (s)