News Flash:

Tariceanu: "Cererea privind retinerea lui Sova va fi tratata cu celeritate"

13 Martie 2015
1454 Vizualizari | 1 Comentarii
tariceanu
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri ca, de indata ce Ministerul Justitiei va trimite la Senat cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD Dan Sova, aceasta va fi tratata cu maxima celeritate.
”De indata ce cererea va sosi la Senat, va fi tratata cu maxima celeritate, daca va sosi astazi, sau saptamana viitoare”, a afirmat presedintele Senatului, precizand ca sedinta Biroului Permanent al Senatului va lua in analiza aceasta solicitare, asa cum se procedeaza de obicei.
Calin Popescu Tariceanu a mai aratat ca solicitarea care il priveste pe senatorul Dan Sova, impreuna cu dosarele, vor fi inaintate comisiei juridice, pentru un punct de vedere, iar ulterior, plenul va lua hotararea privind incuviintarea cererii de retinere si arestare preventiva.
”Aceste proceduri nu depind de dorinta mea. Nu confundati rolul de presedinte al Senatului, nu sunt conducatorul institutiei ca managament, deciziile sunt luate de Biroul Permanent si de plen. Cred ca in astfel de situatii, de o asemenea gravitate, precum arestarea preventiva, deciziile nu se iau batand din palme. Daca componenta administrativa poate fi pusa pe repede inainte, cand e vorba de analiza comisiei juridice, acolo trebuie facuta fara presiune”, a mai declarat Tariceanu, despre modul in care Senatul va raspunde solicitarii privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD Dan Sova. Mediafax.ro

senatului dan sova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006150 (s)