News Flash:

Targ de sanatate si frumusete, Kids Tim Fest si teatru de papusi, in week-end, la Iulius Mall Timisoara

16 Martie 2018
946 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall Timisoara

Târg de Sănătate şi Frumuseţe, unul dedicat copiilor, teatru de păpuşi, dar şi noi colecţii de bijuterii şi accesorii la Bag Expo şi Expomineralia, toate se află pe agenda Iulius Mall Timişoara, în acest final de săptămână.
Sunteţi preocupaţi de un stil de viaţă cât mai sănătos? Vă aflaţi în căutarea unor produse cu reale beneficii pentru păstrarea frumuseţii naturale şi a unui tonus bun? De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall se desfăşoară Târgul de Sănătate şi Frumuseţe, la care participă peste 25 de expozanţi. Oferta este deosebit de variată: de la seminţe, fructe uscate, condimente pentru diabetici, ceaiuri, tincturi, sucuri pentru detoxifiere, cătină, miere, propolis, până la cosmetice, creme de corp, săpunuri medicinale, şampoane, farduri profesionale, esenţe florale, cristaloterapie, uleiuri pentru aromaterapie şi masaj, produse homeopate, încălţăminte ortopedică pentru copii şi adulţi, aparate pentru bucătăria vegană şi articole de masaj. În plus, târgul include şi reprezentanţi ai unor centre de înfrumuseţare şi remodelare corporală, precum şi oferte ale unor staţiuni sau centre de tratament din ţară.
Sâmbătă şi duminică, sunt aşteptaţi la Iulius Mall părinţii aflaţi în căutarea celor mai bune oferte şi servicii pentru copiii lor. Aici, va avea loc târgul KIDS TIM FEST, care va reuni expozanţi din domenii precum educaţie, artă, literatură şi alimentaţie. Evenimentul va avea loc la etaj, în zona Intersport. Oferte de învăţământ, cursuri de limbi străine, cărţi pentru copii, programe extraşcolare sau recreative, ateliere diverse, arte plastice, haine şi accesorii, uniforme şcolare, suplimente alimentare se află pe lista serviciilor despre care părinţii pot afla mai multe informaţii direct la târgul din Iulius Mall.
KIDS TIM FEST va fi un bun prilej de distracţie și relaxare, organizatorii pregătindu-le micilor vizitatori diverse activităţi, precum: gimnastică, dans contemporan, balet, dansuri, jocuri interactive, ateliere de creaţie, demonstraţii de sport, street dance şi momente de magie. KIDS TIM FEST va organiza şi o tombolă, cu multe premii surpriză.
Oferte la fel de tentante, în special pentru doamne şi domnişoare, au pregătit şi organizatorii târgurilor Bag Expo şi Expomineralia. Aceştia le aşteaptă pe cliente, până duminică inclusiv, la demisolul Iulius Mall, cu noi colecţii de genţi şi bijuterii.
Duminica este dedicată copiilor. De la ora 12.00, în f

Galerie Foto

KIDS_FEST
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005359 (s)