News Flash:

Targ de produse naturale, teatru de papusi pentru copii si alte evenimente, in week-end, la IULIUS MALL TIMISOARA

17 Martie 2017
993 Vizualizari | 0 Comentarii
ExpoMineralia

Târg de Sănătate şi Produse Naturale, bijuterii şi accesorii strălucitoare la ExpoMineralia, teatru de păpuşi pentru copii şi o competiţie inedită, toate se află în programul evenimentelor din week-end, de la Iulius Mall Timişoara.

 

Sunteţi preocupaţi de un stil de viaţă cât mai sănătos? Vă aflaţi în căutarea produselor naturale care ajută organismul în anotimpul rece şi nu numai? De vineri şi până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall va avea o nouă ediţie a Târgului de Sănătate şi Produse Naturale, care reuneşte 40 de expozanţi. Miere, dulciuri de casă fără conservanţi, produse alimentare naturale, vinuri ecologice, sucuri, gemuri şi siropuri, seminţe, fructe uscate, ceaiuri şi alte produse alimentare naturale vor putea fi achiziţionate de la participanţi.

 

În cât timp îţi poţi schimba roata de rezervă? Aceasta este provocarea la care vor răspunde participanţii la #TyreChallenge RO, campionat de schimbat roata de rezervă care, la Timişoara, va avea loc sâmbătă, în parcarea Iulius Mall, de la ora 15.00. #TyreChallenge RO se va desfășura simultan în Brașov, Sibiu, Reșița, Cluj-Napoca, Iași și Oradea, dar şi în mai multe oraşe europene. Pe câştigatori îi aşteaptă un set complet de anvelope noi şi alte surprize.

 

Oferte la fel de tentante, în special pentru doamne şi domnişoare, au pregătit şi organizatorii târgului ExpoMineralia. Aceştia le aşteaptă pe cliente, până duminică inclusiv, la demisolul Iulius Mall, cu o multitudine de bijuterii și accesorii realizate din pietre prețioase și semiprețioase. Coral, onix, rubin, chihlimbar, turcoaz, safir, jad, ametist, smarald, perle, cristale și multe alte tipuri de pietre deosebite, care îmbogățesc cercei, coliere, brățări, inele și alte bijuterii strălucitoare, se numără printre propunerile ExpoMineralia.

 

Duminica este dedicată copiilor. De la ora 12.00, în food court îi asteaptă marionetele, care le vor istorisi o poveste mult îndrăgită: „Fata Babei şi Fata Moşului”.  

 

Dacă vreţi să plecaţi acasă de la Iulius Mall cu o amintire foto veselă, sunteţi aşteptaţi, sâmbătă şi duminică, la photo corner-ul interactiv Lay’s Smile, situat la parter, pe culoar Auchan.

Galerie Foto

IM_TM
expomineralia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008346 (s)