News Flash:

Targ de biciclete in centrul Timisoarei

16 Septembrie 2014
889 Vizualizari | 0 Comentarii
Targul de biciclete de pe strada Marasesti va fi organizat in perioada 20-21 septembrie, sambata si duminica. Evenimentul a ajuns deja la cea de-a patra editie.
Agentii economici si persoanele fizice care doresc sa participe la targ trebuie sa depuna o scrisoare de intentie (care sa cuprinda datele de contact), insotita de fotografii ale produselor ce se doresc a fi expuse spre vanzare, pana miercuri, in 17 septembrie, la Primaria Timisoara.
Produsele acceptate sunt: biciclete, trotinete, triciclete, role, skate-uri. Participarea la targ se face in baza unui aviz emis de municipalitate.
Actele se depun la camera 12 la primarie, pentru Directia Comunicare, sau la e-mail: adriana.indries•primariatm.ro.
Targul de biciclete are loc in cadrul „Saptamanii mobilitatii”, o campanie a Uniunii Europene de sensibilizare a cetatenilor cu privire la folosirea transportului in comun, a bicicletelor si a mersului pe jos, in detrimentul transportului auto. Tema de anul acesta este „Strazile noastre, alegerea noastra”, in ideea incurajarii cetatenilor de a-si crea orasul in care doresc sa traiasca si de a reevalua modul in care privesc spatiul urban.
Autoritatile locale vor marca „Saptamana mobilitatii” in perioada 16-22 septembrie, scrie tion.ro.
Startul se va da marti, cand va avea loc o plimbare cu bicicletele la care ar urma sa participe conducerea Primariei Timisoara si mai multi angajati ai institutiei. Reprezentantii municipalitatii vor pleca la ora 13.30 din fata sediului primariei si vor strabate urmatorul traseu: bd. C.D. Loga nr. 1 – bd. 16 Decembrie 1989 – Splaiul N. Titulescu – str. Jiul, bd. Republicii – sensul giratoriu din Piata Regina Maria – bd. Regele Ferdinand, C.D. Loga nr. 1.
Actiunea va fi suspendata in caz de vreme nefavorabila.
Reprezentantii primariei au anuntat ca vor organiza zilnic diverse activitati in „Saptamana Mobilitatii”. In afara de cele doua evenimente prezentate n-a mai fost insa anuntat nimic concret.

marasesti primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0985 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011984 (s)