News Flash:

Targ de antichitati si evenimente antrenante, in weekend, la Iulius Mall Timisoara

23 Septembrie 2016
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
IMmTM 2

La sfârșitul acestei săptămâni, Iulius Mall își întâmpină clienții cu un program plin de evenimente atractive: târg de antichități, parada fanfarelor, demonstrație de fotbal american și activități pentru copii.

Vineri, 23 septembrie 2016, la Iulius Mall începe o nouă ediție a Târgului de Antichități, o atracție devenită tradiție pentru toți cei care îndrăgesc arta și obiectele frumoase, cărora trecerea timpului le sporește valoarea. Zeci de anticari vin cu propuneri interesante pentru cei care vor să își completeze propriile colecții sau caută un cadou aparte. Târgul de Antichități va fi deschis până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 22.00, la parterul Iulius Mall.

Echipa de fotbal american „Timișoara 89ers” vine duminică, la Iulius Mall, pentru a promova acest sport în rândul timișorenilor. Toți cei interesați să afle amănunte despre echipă sau regulile jocului, vor avea ocazia să stea de vorbă cu sportivii și vor putea exersa mișcările de bază, la standul special amenajat la etajul mall-ului, în zona Intersport. Întâlnirea, care se desfășoară între orele 14.00 -17.00, este prima dintr-o serie de evenimente dedicate prezenței fotbalului american la Timișoara.

Muzica fanfarelor din România și Serbia, participante la un festival dedicat acestui gen muzical, va răsuna duminică, 25 septembrie, de la ora 16.00, la demisolul Iulius Mall, în zona Poema.

Copiii au parte de activități atractive, în weekend, la Iulius Mall. Expoziția interactivă “Misterele Greciei Antice” și-a deschis porțile la etajul mall-ului, lângă locul de joacă. De la decoruri reprezentând Calul Troian, Acropolele, Labirintul Minoic, cariatide sau un amfiteatru, până la experimente științifice, ateliere de scriere, bijuterii sau crearea de monede, totul este conceput pentru a le oferi celor mici o fascinantă lecție de istorie. Expoziția poate fi vizitată zilnic, între orele 10.00 - 20.00.

Duminică, de la ora 12.00, în food court, este programată o nouă întâlnire a prichindeilor cu cele mai îndrăgite personaje din povești. În această săptămână, cei mici vor putea urmări peripețiile Elefănțelului Curios.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011722 (s)