News Flash:

Tanarul evadat din arestul Politiei Sibiu, prins de politisti dupa mai bine de opt ore de cautari

29 Iunie 2015
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
politie1
Tanarul de 16 ani care a evadat din arestul Politiei Sibiu dupa ce a dislocat una dintre barele de metal de la fereastra celulei a fost prins de politisti, in noaptea de duminica spre luni, in municipiul Sibiu, dupa mai bine de opt ore de cautari.
Purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu, Elena Welter, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca tanarul de 16 ani care a evadat din arestul Politiei Sibiu dupa ce a dislocat una dintre barele de metal de la fereastra celulei a fost prins in cursul noptii de duminica spre luni.
Acesta a fost identificat in municipiul Sibiu si prins de lucratorii Serviciului Investigatii Criminale, la mai bine de opt ore de la evadarea din celula.
Elena Welter a precizat ca tanarul este incarcerat in arestul Politiei Sibiu si i s-a intocmit dosar penal pentru evadare, iar ancheta interna inceputa pentru a verifica imprejurarile in care s-a produs incidentul este in plina desfasurare.
Tanarul de 16 ani Ionel Razvan Stoica, domiciliat in localitatea Agirbiciu, judetul Sibiu, era arestat preventiv, fiind suspect de comiterea mai multor furturi, si a evadat, duminica, din arestul Politiei Sibiu, dupa ce a dislocat o bara metalica de la fereastra celulei, fiind dat in urmarire nationala. El fusese incarcerat in 17 iunie 2015 in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Sibiu, pentru savarsirea mai multor infractiuni de furt calificat.

elena welter
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008709 (s)