News Flash:

Tanara ranita intr-un accident in lant produs in apropiere de Timisoara

24 Iulie 2017
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
accident in lant 728x336
O tanara de 20 de ani a ajuns la spital, duminica seara, si patru masini au fost avariate, la iesirea din comuna Sag spre Jebel, din cauza unui sofer de 57 de ani care nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa. 
Potrivit politistilor, din primele informatii, accidentul s-a produs, dupa ce un sofer a oprit pe DN 59, la iesirea din Sag spre Jebel, pentru a vira stanga, spre un cunoscut restaurant. In spatele sau au mai oprit trei masini, insa a patra, condusa de un barbat de 57 de ani, nu a reusit sa franeze la timp si a provocat un accident in lant, scrie tion.ro.
Singurul care a scapat fara pagube a fost tocmai soferul care vira stanga, celelalte patru masini implicate in accident fiind serios avariate. In urma impactului, o tanara de 20 de ani, aflata in a doua masina care stationa, a fost ranita usor si transportata la spital.
Politistii au intocmit acum un dosar penal pe numele soferului vinovat si continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

sag jebel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1378 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007318 (s)