News Flash:

Tanara Florina Ioana Risti, ranbita in accidentul de la Lipova, in continuare in coma indusa

23 Februarie 2017
2365 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara ranita
Florina Ioana Risti, tanara de 22 de ani, implicata in data de 19 februarie in accident grav in Lipova, este in continuare in stare critica. In timp ce conducea un autoturism Dacia Logan, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, un drum acoperit cu mazga, a pierdut controlul volanului intr-o curba, a ajuns pe contrasens, dupa care masina s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.
Potrivit informatiilor obtinute de la conducerea Spitalului Judetean din Timisoara, Florina Risti se afla in continuare la sectia „Terapie Intensiva” a Spitalului Judetean, in coma indusa. Situatia acesteia este neschimbata de cand i s-au realizat ultimele controale. Totusi, chiar daca starea de sanatate a Florinei nu s-a imbunatatit, doctorii sunt de parere ca „stagnarea” poate fi considerat si drept un semn bun, deoarece starea pacientei nici nu s-a deteriorat, scrie ziuadevest.ro.
Marius Craina, managerul spitalului, a declarat pentru Special Arad ca „fiecare zi este o zi castigata”, informandu-ne ca doctorii intentioneaza astazi sau maine sa mai efectueze un control RMN, iar in functie de rezultat vom putea afla mai multe amanunte in ceea ce priveste edemul cerebral depistat in urma tomografiei.

lipova stare critica dacia logan marius craina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005206 (s)