News Flash:

Tanara care pare ireala! Barbatii se dau la ea cu mult tupeu: „Nu e alta ca tine!” GALERIE FOTO. Imagini INTERZISE cardiacilor! Cum arata tanara cand se intoarce cu fata

11 August 2017
1930 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara

Kim Kardashian este „mic copil” pe langa Nikki Mudarris, cunoscuta in cercurile „hip hop” din Los Angeles si ca Nikki Baby. Vedeta, care s-a facut remarcata in reality show-ul de la VH1 Love and Hip Hop Hollywood, are o silueta tip clepsidra care nu ii permite sa poarte orice fel de haine.

Solduri proeminente, talie mica, un bust generos si un posterior pe masura, despre care ea sustine ca este „suta la suta natural”. Nikki Mudarris este cea mai noua senzatie de pe Instagram si din reality show-urile americane.

Vedeta de reality show recunoaste ca ii este greu sa isi gaseasca haine potrivite pentru forma corpului sau si pune ca le admira pe Kim Kardashian si Nikki Minaj pentru stilul lor vestimentar.

„E greu pentru femeile cu forme sa se imbrace. Imi place cum se imbraca Kim Kradashian, are un stil senzational. Si Nikki este voluptoasa si se imbraca bine. Imi place si Beyonce, care are un stil glamuros”, spune Nikki Mudarris, care spune ca da foarte multi bani pe haine.
Desi prefera pentru forma corpului sau sa poarte rochii, Nikki spune ca are si o colectie impresionanta de blugi. La formele sale, trebuie sa caute mult o pereche care sa ii vina bine. Probabil ca ii este imposibil sa poarte blugi drepti, asa ca majoritatea se muleaza pe formele ei unice. Soldurile mari, posteriorul generos si talia minuscula o fac sa caute mult perechea ideala, greu de gasit…Vedeta spune ca prefera blugii de la brandul Jordan.

Nikki Muradis are un look special si se mandreste cu el. Se considera o prezenta „tropicala” in peisajul hollywoodian si asta datorita originilor sale – mama ei este de origine marocana, iar tatal jumatate arab, jumatate italian. Ea a crescut in Los Angeles, intr-o familie care detinea (si inca detine!) 3 cluburi de striptease in oras si inca unul in Las Vegas. Pentru ca ii era „jena” de ocupatia parintilor sai, in adolescenta Nikki le spunea prietenilor ca familia sa este implicata in afaceri imobiliare.

Acuzata ca este „plina de operatii estetice”, Nikki a raspuns: „Recunosc ca mi-am facut operatii estetice. Mi-am operat nasul si sanii. Fundul e natural, nu am nimic de ascuns. Mai am extensii de par si gene false”, a marturisit vedeta, care se mandreste cu posteriorul sau generos, suta la suta natural.


kim kardashian nikki baby
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004818 (s)