News Flash:

Tanar retinut de politie dupa ce a furat o masina

14 August 2016
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Concurs de infractiuni pentru un tanar de 21 de ani din comuna Tomnatic. El a fost retinut de politisti dupa ce a furat o masina, a condus fara permis, a facut accident, iar apoi a incercat sa incendieze autoturismul.
Tanarul de 21 de ani a furat masina din curtea unei case din Tomnatic in noaptea de miercuri spre joi, iar apoi a plecat cu ea la plimbare desi nu avea permis de conducere. Pe drumul care leaga localitatea Tomnatic de Gottlob a pierdut controlul volanului si a iesit cu masina de pe sosea. S-a speriat foarte tare si, ca sa-si ascunda urmele, a incercat sa incendieze autoturismul. Politistii au aflat insa imediat povestea si l-au prins la scurt timp dupa aceea, scrie tion.ro.
„In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si distrugere prin incendiere. S-a procedat la retinerea pentru 24 de ore a banuitului, acesta fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Timis”, spun oamenii legii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005043 (s)