News Flash:

Tanar din Hunedoara trimis in arest pentru o zi dupa ce si-a batut si amenintat sotia

5 Martie 2018
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
violata2

Un barbat din Hunedoara a petrecut o zi in arest, dupa ce si-a agresat sotia cu care se afla in proces de divort. Cum au ajuns tinerele snopite in bataie si batjocorite „ingeri pazitor... O femeie din Hunedoara a chemat Politia in ajutor dupa ce, in timp ce se afla la domiciliul mamei sale, sotul sau, cu care se afla in proces de divort, a facut scandal, amenintand-o cu acte de violenta. „In urma sesizarii, la fata locului s-a deplasat o patrula de siguranta publica, care l-a condus la sediul politiei pe sotul recalcitrant, un tanar in varsta de 28 de ani, din municipiul Hunedoara. Fata de tanar, politistii au luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru amenintare, precum si pentru alte doua fapte de natura penala anterioare (amenintare si lovire sau alte violente) comise asupra aceleiasi parti vatamate”, a informat Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara. Tanarul a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Politiei Municipiului Deva, iar la data de 3 martie 2018 a fost prezentat magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara, care au dispus punerea sa in libertate si luarea masurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioada de 60 zile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un barbat din Hunedoara a petrecut o zi in arest, dupa ce si-a agresat sotia cu care se afla in proces de divort. STIRI PE ACEEASI TEMA Cum au ajuns tinerele snopite in bataie si batjocorite „ingeri pazitor... O femeie din Hunedoara a chemat Politia in ajutor dupa ce, in timp ce se afla la domiciliul mamei sale, sotul sau, cu care se afla in proces de divort, a facut scandal, amenintand-o cu acte de violenta. „In urma sesizarii, la fata locului s-a deplasat o patrula de siguranta publica, care l-a condus la sediul politiei pe sotul recalcitrant, un tanar in varsta de 28 de ani, din municipiul Hunedoara. Fata de tanar, politistii au luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru amenintare, precum si pentru alte doua fapte de natura penala anterioare (amenintare si lovire sau alte violente) comise asupra aceleiasi parti vatamate”, a informat Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara. Tanarul a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Politiei Municipiului Deva, iar la data de 3 martie 2018 a fost prezentat magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara, care au dispus punerea sa in libertate si luarea masurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioada de 60 zile.


Povestile cutremuratoare ale mai multor tinere s-au incheiat cu impacarea cu cei care le-au batut sau chiar violat. Nicolae Guta Junior, batausul Sorin Palesica si violatorul unei minore, tinuta sechestrata mai multe zile, au fost „salvati” chiar de victimele lor.

Magistratii hotarasc soarta unei tinere de 26 de ani, retinuta de politisti, care au descoperit in masina ei cannabis si substante interzise presupuse a fi cocaina.
Magistratii au motivat decizia de liberare conditionata a afaceristului Alin Simota, aflat in inchisoare din luna iulie a anului trecut, dupa ce timp de un an si jumatate a fost pe lista urmaritilor internationali. Solutia nu este, deocamdata, definitiva.
 


hunedoara politia recalcitrant
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006020 (s)