News Flash:

Tabloul echipelor calificate pana acum la Cupa Mondiala din Rusia

11 Octombrie 2017
920 Vizualizari | 0 Comentarii
rusia
Nu mai putin de 23 de echipe si-au asigurat calificarea la Cupa Mondiala de fotbal care va avea loc anul viitor in Rusia, intre 14 iunie si 15 iulie. 
Ultimele noua formatii vor fi desemnate dupa incheierea preliminariilor africane si dupa barajele din zona Europa, precum si cele doua baraje intercontinentale. 
Cele 23 de formatii calificate sunt urmatoarele: Rusia (echipa gazda, calificata din oficiu), Nigeria, Egipt (ambele din Africa), Brazilia, Uruguay, Argentina, Columbia (toate din America de Sud), Iran, Japonia, Coreea de Sud, Arabia Saudita (toate din Asia), Mexic, Costa Rica, Panama (din CONCACAF - America de Nord, Centrala si Caraibe), Germania, Anglia, Belgia, Spania, Polonia, Islanda, Serbia, Franta, Portugalia (toate din Europa). 
La barajul european s-au calificat Elvetia, Italia, Danemarca, Croatia, Suedia, Irlanda de Nord, Grecia si Irlanda. 
Ultimele noua locuri vor fi decise in luna noiembrie, patru fiind in urma barajelor din Europa, doua in urma barajelor intercontinentale, Peru - Noua Zeelanda si Australia - Honduras, iar alte trei dupa incheierea preliminariilor africane. 
Pe 16 octombrie va fi publicat urmatorul clasament FIFA, conform caruia se vor stabili capii de serie in meciurile de baraj si la tragerea la sorti a grupelor turneului final. Tragerea la sorti a meciurilor de baraj va avea loc pe 17 octombrie, la Zurich, meciurile fiind programate, in dubla mansa, in perioada 9-11, respectiv 12-14 noiembrie. Tragerea la sorti a grupelor CM 2018 va avea loc pe 1 decembrie, la Moscova. 
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004667 (s)