News Flash:

Tablete noi pentru consilierii judeteni din Timis

27 August 2014
652 Vizualizari | 0 Comentarii
 Cei 36 de alesi judeteni timiseni au primit miercuri cate o tableta de la conducerea Consiliului Judetean pe care o vor putea folosi gratis pe perioada mandatului, insa o consiliera liberala a refuzat cadoul, sustinand ca administratia a cheltuit bani ce puteau fi directionati pentru lucruri mai bune.
Desi aceste gadgeturi au titlul de cadou, abonamentul lunar pentru fiecare costa 17,5 euro plus TVA, iar in contabilitate figureaza cu suma de 1.700 de lei bucata.
'Fiecare dintre dumneavoastra a primit tableta si o veti putea folosi in urmatoarea sedinta', le-a transmis presedintele CJ Timis, Titu Bojin, consilierilor judeteni.
Conducerea CJ Timis le-a promis alesilor cate o tableta de la inceputul anului, pentru a face economii la hartia folosita pentru comunicare sau pentru proiectele de hotarari, iar acum promisiunea s-a concretizat. Pana in prezent, doar presedintii de comisii aveau la dispozitie cate un laptop din partea Consiliului Judetean in perioada mandatului.
'Abonamentul lunar este de 17,5 euro fara TVA; este incheiat pe un an, cu drept de prelungire cu inca un an. Nu am platit nimic pentru tablete, se plateste doar abonamentul, dar in contabilitate vor fi inregistrate ca valoreaza 1.700 de lei bucata', a precizat un angajat al CJ Timis.
In timp ce toti consilierii s-au bucurat de cadoul pe care l-au primit dupa vacanta, liberala Georgeta Rus si-a exprimat nemultumirea si a anuntat ca va cere ca tableta ei sa-i fie donata unui elev sarac.
'Voi face o cerere prin care voi solicita ca tableta mea sa fie donata unui copil sarac, dar cu rezultate bune la invatatura, care nu-si permite sa cumpere un astfel de gadget', a afirmat Georgeta Rus.
Intentia ei nu se va materializa, intrucat fiecare tableta este data in comodat, nominal. AGERPRES

cj timis georgeta rus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 23 queries | Mysql time :0.049012 (s)