News Flash:

Tableta de ciocolata invelita in aluat, ideala cand ai pofta de ceva dulce, dar nu ai mult timp la dispozitie

16 Martie 2018
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
ciocolata

Ingrediente:

o tableta de ciocolata neagra, 10 linguri nuca de cocos, o tableta cocolata alba, o foaie de aluat pentru placinta(cumparat sau facut in casa, puteti folosi si aluat pentru foietaj din comert), doua galbenusuri de ou

Mod de preparare

Se amesteca nuca de cocos cu ciocolata alba data pe razatoarea mica. Pe blatul de lucru se intinde aluatul si se pune in mijloc un strat cu nuca de cocos de dimensiunea tabletei de ciocolata, peste care se aseaza tableta de ciocolata in mijlocul aluatului.

Se taie marginile exterioare in fasii oblice cu dimensiuni egale si se implesteste aluatul in jurul ciocolatei pana se imbraca de tot.

Daca folositi tablete mici de ciocolata veti obtine mai multe prajiturele. La terminatia tabletei de ciocolata, se taie o margine de 2-3 cm care va impaturii capatul aluatului. Se bat galbenusurile pana se spumeaza usor si cu ajutorul unei pensule din silicon se unge toata suprafata desertului. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se aseaza desertul in tava si se coace circa 15-20 de minute in cuptorul

preincalzit la 180˚.

Dupa ce s-a copt se lasa la racorit, se unge cu putina miere si se poate servi caldut.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:

o tableta de ciocolata neagra, 10 linguri nuca de cocos, o tableta cocolata alba, o foaie de aluat pentru placinta(cumparat sau facut in casa, puteti folosi si aluat pentru foietaj din comert), doua galbenusuri de ou

Mod de preparare

Se amesteca nuca de cocos cu ciocolata alba data pe razatoarea mica. Pe blatul de lucru se intinde aluatul si se pune in mijloc un strat cu nuca de cocos de dimensiunea tabletei de ciocolata, peste care se aseaza tableta de ciocolata in mijlocul aluatului.

Se taie marginile exterioare in fasii oblice cu dimensiuni egale si se implesteste aluatul in jurul ciocolatei pana se imbraca de tot.

Daca folositi tablete mici de ciocolata veti obtine mai multe prajiturele. La terminatia tabletei de ciocolata, se taie o margine de 2-3 cm care va impaturii capatul aluatului. Se bat galbenusurile pana se spumeaza usor si cu ajutorul unei pensule din silicon se unge toata suprafata desertului. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se aseaza desertul in tava si se coace circa 15-20 de minute in cuptorul

preincalzit la 180˚.

Dupa ce s-a copt se lasa la racorit, se unge cu putina miere si se poate servi caldut.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!


ingrediente ciocolata nuca cocos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007736 (s)