News Flash:

Tabara pentru copiii cu distrofie musculara, la Buzias

9 Iunie 2014
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
In perioada 10-24 iunie, membrii Fundatiei „Laurentiu Ciucur” Timisoara, copii si tinerii suferinzi de boli musculare si neuromusculare progresive, se bucura de o binemeritata vacanta. Ei vor participa la traditionala Tabara de Distrofie Musculara, de la Buzias, unica un Romania.
„Si in 2014, tabara se desfasoara datorita bunavointei Fundatiei Cristian Serban, care ofera, celor 25 de participanti, in modernul Centru de Evaluare si Recuperare pentru copii si tineri din Buzias, conditii deosebite, la care se adauga o importanta contributie financiara a fundatiei noastre”, a explicat Laurentiu Zaharia Ciucur, directorul fundatiei.
Obiectivele taberei
In perioada taberei, tinerii suferinzi vor primi consultatii, asistenta medicala si recuperatorie de specialitate, iar familiile, informatii medicale si recuperatorii oferite de specialisti. De asemenea, vor fi intocmite fise individuale pentru fiecare participant, in vederea stabilirii strategiei viitoare de sprijinire, in functie de gradul si gravitatea bolii. In plus, vor fi si programe de recreere si socializare, scrie Ziuadevest.ro.
Fundatia „Cristian Serban” Buzias pentru ajutorarea copiilor suferinzi a fost infiintata de familia profesorilor dr. Viorel si Margit Serban, in anul 1991, in memoria fiului lor Cristian, pierdut in acel an. Pe langa motivatia personala, cunoasterea din interior a dificultatilor in care s-a desfasurat si se desfasoara activitatea sistemului romanesc de sanatate i-a determinat pe fondatori sa considere ca ideea lor, aceea de a infiinta o institutie medicala unica in Romania, dupa model european, dedicata ingrijirii unor anumite grupe de pacienti, era necesara.

buzias
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1050 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014455 (s)