News Flash:

Szabo: Guvernul are bani pentru sala polivalenta, dar constructia intarzie din cauza contestatiilor

12 Mai 2015
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi szabo
Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, a declarat, marti, ca Guvernul are fondurile pentru sala polivalenta din cadrul Complexului Sportiv National Lia Manoliu, dar lucrarile sunt intarziate din cauza contestatiilor facute la licitatia de acordare a contractului de constructie.
Romania va organiza in 2017 Campionatele Europene de gimnastica artistica, eveniment care ar urma sa se desfasoare in noua sala polivalenta ce se va construi in cadrul complexului "Lia Manoliu".
"Eu am incurajat federatiile sportive sa se implice si sa aduca in tara competitii internationale, tocmai pentru a ne dezvolta din punct de vedere al infrastructurii. In momentul in care aduci o competitie internationala ti se impune. Noi ne dorim sa organizam competitii internationale, dar suntem blocati prin aceste contestatii la licitatii. Sa speram ca nu mai dureaza mult. Pot sa spun ca este vorba despre sala polivalenta, pe mine asta ma doare foarte tare. Se contesta de foarte mult timp si suntem in intarziere foarte, foarte mare. Aducem aceasta competitie, Campionatul European de gimnastica in Romania in 2017 si noi inca nu am inceput lucrarile la sala polivalenta. Sper sa se termine odata cu aceste contestatii si sa fim in 2017 cu fruntea sus in fata Federatiei Internationale de Gimnastica. Eu nu cunosc valoarea proiectului, dar din perspectiva mea este vorba de zeci de milioane de euro, pe care Guvernul Romaniei le are disponbile. Chiar acum cateva saptamani am vorbit cu premierul despre sala polivalenta si m-a asigurat ca sunt toate sumele disponbile. Important este sa se termine aceste contestatii", a declarat Szabo.
Si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a criticat contestatiile care intarzie foarte mult anumite lucrari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007886 (s)