News Flash:

Suspiciune de frauda la BAC in Timis

9 Iulie 2015
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
fraude bac
Procurorii de la Parchetul Tribunalului Timis verifica modul in care s-a desfasurat bacalaureatul la Liceul ”Traian Vuia” din orasul Faget, dupa ce a fost depusa o plangere potrivit careia examenul a fost fraudat.
Inspectorul-sef al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Timis, Aura Danielescu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca procurorii Parchetului Tribunalului Timis au cerut ISJ inregistrarile video din salile de examen de la Liceul ”Traian Vuia” din orasul Faget.
"Noi am anuntat comisia din centrul de examen sa ne pregateasca inregistrarile din toate salile. Vom verifica tot ce s-a intamplat acolo. Nu stim nici in ce fel s-a incercat fraudarea. Probabil e o ancheta in curs de desfasurare, de asta nu avem mai multe detalii”, a declarat Danielescu.
Surse din randul anchetatorilor de la Parchetul Tribunalului Timis au declarat ca a fost depusa o plangere in care se arata ca examenul de bacalaureat de la Faget a fost fraudat.
Aceleasi surse au spus ca absolventii s-au consultat intre ei in timpul probelor.
La Liceul ”Traian Vuia” din orasul Faget au sustinut bacalaureatul 176 de absolventi de liceu. Dintre acestia, 96 au promovat examenul.
In judetul Timis, promovabilitatea la examenul de bacalaureat a fost de 65,84%, inaintea contestatiilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005680 (s)