News Flash:

Suspendat din functia de presedinte al UEFA, Michel Platini a primit dreptul de a participa la EURO 2016

9 Iunie 2016
946 Vizualizari | 0 Comentarii
platini
Theodore Theodoridis, presedintele interimar al UEFA a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa la care a participat, faptul ca FIFA a trimis o scrisoare catre forul continental in care instiinteaza ca Michel Platini poate asista la meciurile de Euro 2016, anunta Reuters.
Michel Platini a fost suspendat din functia de presedinte al UEFA, impreuna cu Sepp Blatter, fostul sef al FIFA, pe o durata de sase ani din toate activitatile legate de fotbal, pe 21 decembrie, de catre Comisia de Etica a FIFA pentru plata a 1,8 milioane euro facuta de elvetian in 2011 catre Platini, pentru servicii de consultanta intre 1999 si 2002.
"Am primit astazi (n. red - miercuri) o scrisoare de la FIFA care ne instiinteaza ca Michel Platini va putea participa la meciurile de la Campionatul European, cu conditia sa nu indeplineasca nicio functie oficiala in cadrul turneului. Il vom invita la toate partidele din cadrul turneului. In ceea ce priveste meciul de deschidere, nu cred ca va fi prezent", a spus Theodoridis.
Un oficial al UEFA a declarat, conform sursei citate, ca Platini nu are de gand sa mearga la niciunul dintre meciurile Campionatului European din Franta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005832 (s)