News Flash:

SURSE: Dacian Ciolos, in vizita la USR. Iata ce urmareste fostul premier

5 Ianuarie 2017
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos2
Fostul premier Dacian Ciolos va ajunge astazi la grupul parlamentar USR de la Camera, la ora 14, fiind o vizita de curtoazie.
 

„Este deja in curs. Meeting cu grupul parlamentar USR de la Camera. A venit sa multumeasca pentru sustinere. Va lansa un ONG. Nu face partid, nu vrea sa divizeze si mai mult dreapta. ONG-ul va pune la dispozitia USR materialele si oamenii care pot ajunge la munca de opozitie si politica, in general fosti ministri si oameni de la Cancelarie care cunosc subiectele si institutii.”, au precizat surse din USR pentru stiripesurse.ro.
 

Amintim ca, in perioada campaniei electorale, Dacian Ciolos s-a bucurat de sprijinul politic al USR. Dacian Ciolos le-a multumit atunci membrilor USR pentru sprijinul anuntat fata de platforma sa. „Le multumesc pentru asta, le multumesc membrilor lor si tuturor celor care vor altceva de la politica. Le multumesc pentru ca au inteles si au avut curajul sa isi asume valori si principii pentru guvernare, inainte de orice promisiune electorala”, preciza fostul premier, intr-o postare pe Facebook.
 

Dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, Nicusor Dan a spus ca usa USR este deschisa pentru premierul Dacian Ciolos.

In prima conferinta de presa de dupa numararea voturilor inregistrate la alegeri, Nicusor Dan a relansat invitatia catre Dacian Ciolos. „Domnia sa are usa deschisa la USR, daca se va decide sa faca pasul”, a declarat Nicusor Dan, intr-o conferinta de presa.

dacian ciolos meeting usr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008212 (s)