News Flash:

Surse: ALDE nu va accepta remanierea lui Viorel Ilie

10 Octombrie 2017
985 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu 1
Liderii ALDE s-au intrunit, marti, intr-o sedinta, in contextul in care premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, ca urmeaza o remaniere, printre cei vizati fiind si Viorel Ilie, ministru pentru Relatia cu Parlamentul.
Potrivit unor surse din interiorul ALDE, liderii partidului nu vor accepta remanierea lui Viorel Ilie, vicepresedinte ALDE si ministru pentru Relatia cu Parlamentul, amenintand chiar cu retragerea sprijinului parlamentar pentru Executivul condus de Mihai Tudose.
”Daca Mihai Tudose il da afara pe Viorel Ilie, inseamna ca vrea sa rupa coalitia de guvernare, asa ca Gavrilescu demisioneaza instant si iesim de la guvernare. Inseamna ca isi permit sa piarda votul nostru”, au mai precizat sursele.
Sedinta se desfasoara in biroul lui Calin Popescu Tariceanu de la Senat. Printre cei absenti se numara vicepremierul Gratiela Gavrilescu si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie.
Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, este plecat in Cehia, urmand sa se intoarca in tara miercuri seara.
Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, la Antena 3, ca a invocat posibilitatea de a demisiona de la conducerea Guvernului, intr-un cerc restrans, de numai cateva persoane, Tudose precizand, totodata, ca relatia nu Dragnea nu este ”intr-un moment fericit”.

liderii alde mihai tudose viorel ilie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005481 (s)