News Flash:

Surse: Abaaoud, organizatorul atacurilor teroriste din Paris, a fost ucis

19 Noiembrie 2015
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
Abdelhamid Abaaoud
Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor teroriste de la Paris, a murit in confruntarile cu fortele speciale, afirma surse din cadrul serviciilor de informatii europene citate de Washington Post, insa autoritatile franceze mentin suspansul, nefiind in masura sa confirme identitatea.
Abdelhamid Abaaoud, un extremist belgian considerat presupusul organizator al atentatelor soldate cu 129 de morti, a murit in operatiunea desfasurata miercuri dimineata in capitala Frantei, au precizat sursele citate, care au preferat sa pastreze anonimatul inaintea unui eventual anunt oficial.
Insa procurorul-sef al Parisului, François Molins, s-a limitat sa spuna, miercuri seara, ca Abaaoud Abaaoud si Salah Abdeslam, un alt presupus membru al celulei teroriste, nu figureaza printre cei opt suspecti arestati in operatiunea din zona Sain-Denis.
Oficialul francez a declarat ca identitatile celor doi presupusi teroristi morti in operatiunea nu sunt inca stabilite.
In schimb, procurorul a laudat operatiunea unitatilor speciale franceze, semnaland ca celula terorista ar fi putut comite un nou atentat.
Abdelhamid Abaaoud este considerat organizatorul atentatelor comise pe 13 noiembrie la Paris, unde au fost ucise 129 de persoane, alte circa 400 fiind ranite. Mediafax.ro

abdelhamid abaaoud
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 32 queries | Mysql time :0.016019 (s)