News Flash:

Surpriza uriasa pentru un bucurestean. Ce i s-a intamplat in momentul in care a vrut sa treaca granita cu masina de serviciu

6 Mai 2016
1544 Vizualizari | 0 Comentarii
cenad2
Calatorie intrerupta pentru un barbat de 52 de ani din Bucuresti, in Vama Cenad. El a ramas fara masina de serviciu, la intrarea in Romania, dupa ce oamenii legii au aflat ca autoturismul era dat in urmarire pentru confiscare.
Barbatul de 52 de ani este angajat al unei firme din Cehia, iar marti vroia sa intre in Romania prin Vama Cenad. Conducea un Ford Tranzit Tourneo, inmatriculat in Cehia, proprietate a societatii comerciale la care bucurseteanul este angajat. In momentul in care au verificat actele, politistii de frontiera timiseni au descoperit ca microbuzul era dat in urmarire internationala pentru confiscare de la sfarsitul lui aprilie, scrie tion.ro.
„Fata de cele constatate, barbatul in cauza a declarat ca autoturismul apartine firmei la care este angajat si nu avea cunostinta despre faptul ca acesta ar fi cautat de autoritati. Drept urmare, autoturismul, in valoare de 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare, urmand ca, la definitivarea cercetarilor, sa fie inapoiat proprietarului de drept, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt”, au declarat politistii de frontiera.

calatorie vama cenad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005007 (s)