News Flash:

Surpriza uriasa pentru soferii din Timisoara! Ce li se pregateste inainte de Revelion

6 Decembrie 2016
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic timis
Traficul din Timisoara este un cosmar pentru soferii care incearca sa traverseze orasul de la sud la nord sau invers. Zi de zi, la orele de varf, se sta la cozi interminabile pe Circumvalatiunii, prin Piata 700 sau prin zona intersectiei Marasti. Autoritatile locale spera ca pana la sfarsitul anului vor putea da in folosinta inca o banda de circulatie la Pasajul Jiul.
S-a lucrat din greu in ultima perioada la trecerea pe sub calea ferata. Muncitorii firmei Porr au reusit sa toarne primele doua straturi de asfalt pe strada Jiul si spera ca in curand sa deschida macar doua benzi pe care soferii sa poata circula. La pasaj inca mai este de lucru la culee, dar primarul Nicolae Robu sustine ca pana la sfarsitul anului s-ar putea da in folosinta inca o banda pe sub calea ferata. Aceasta miscare ar aerisi cumva traficul si in intersectia din Piata Marasti, crede edilul, considerata la ora actuala cea mai aglomerata din Timisoara.
„Cand vom da in folosinta la Pasajul Jiul inca o banda si ne straduim sa facem lucrul acesta pana la sfarsitul acestui an, daca vremea ne va permite, imediat se va simti ca mai multe masini vor trece prin acea zona din partea de sud in partea de nord si viceversa si nu vor mai ajunge in Marasti”, a explicat edilul-sef, scrie tion.ro.
Tot in Marasti ar urma sa fie amenajata o banda suplimentara, care va ajuta soferii sa treaca mai repede prin sensul giratoriu. Nu se stie insa cand va fi disponibila aceasta banda.

pasajul jiul timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005567 (s)