News Flash:

Surpriza uriasa pentru soferii din Timis. Ce le pregatesc politistii

9 Februarie 2016
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
soferi timis

Politistii vor prinde vitezomanii cu radere cu laser. Opt aparate radar de tip LTI 20-20 TruCAM au intrat in dotarea Politiei Romane. Modelele au camera video HD de inalta fidelitate si un laser integrat, fiind cel mai performant aparat de masurare a vitezei disponibil astazi. 

Politistii rutieri, care au fost instruiti in cadrul unor cursuri in ceea ce priveste utilizarea aparaturii, vor actiona pentru combaterea eficienta a vitezei excesive pe sosele si preintampinarea accidentelor de circulatie, scrie ziuadevest.ro.

Astfel, politistii Sectiei de Politie Autostrazi din cadrul Inspectorului General al Politiei Romane vor folosi un astfel de aparat radar tip pistol, avand in vedere valorile de trafic in crestere si vitezele de deplasare a autovehiculelor care circula pe aceste artere rutiere.

Celelalte 7 aparate au fost distribuite catre structurile rutiere din cadrul D.G.P.M.B. si Inspectoratelor de Politie ale Judetelor Arges, Bacau, Brasov, Suceava, Prahova, Timis, unde se inregistreaza valori mari de trafic, in special la sfarsit de saptamana sau in perioada sarbatorilor sau reteaua rutiera este caracterizata printr-un trafic intens, in special pe perioada sezonului estival /sarbatorilor de iarna.


trucam politiei romane
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004993 (s)