News Flash:

Surpriza pentru timisoreni. Duo-ul britanic Stanton Warriors va face show pe Bega, sambata viitoare

8 Noiembrie 2014
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Stanton Warriors
Electric Castle a inceput deja pregatirile pentru editia din 2015 a festivalului. Dar pentru ca mai e mult de asteptat pana la evenimentul din vara, organizatorii au de gand sa le faca o surpriza iubitorilor de muzica de la Timisoara. Astfel, sambata, 15 noiembrie, in orasul de pe Bega va ajunge duo-ul britanic Stanton Warriors.
Cei doi DJ si-au inceput cariera in formatul Stanton Warriors inca din 2001. In peste un deceniu de colaborare, Dominic Butler si Mark Yardley au reusit sa-si creeze un sound unic, imbinand stilul underground house cu hip hop, electro si funk. Stanton Warriors a adunat de atunci mii de fani, si s-a bucurat de succes international.
Cel de-al treilea album al celor doi DJ, „Stanton Session Vol. 3”, a devenit cel mai bine vandut si a primit calificativul „5 si 5” din partea iDJ. Ultimul proiect muzical a fost lansat in 2011, „The Warriors” si a castigat „Best Album” din partea Breakspoll.
Stanton Warriors vor ajunge la Timisoara, sambata, 15 noiembrie, iar evenimentul va avea loc in parcarea subterana de la mall. In deschidere atmosfera va fi intretinuta de Alex Chronic, iar dupa terminarea concertului celor doi DJ britanici, pe scena va urca Madliquid, scrie tion.ro.
Petrecerea incepe de la ora 22, iar pretul unui bilet este 20 lei inainte de miezul noptii si 30 lei dupa.

electric castle stanton warriors
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007462 (s)