News Flash:

Suplimente alimentare destinate veganilor

16 Iulie 2019
1542 Vizualizari | 0 Comentarii

Din ce în ce mai multe persoane din întreaga lume aleg să adopte dieta vegană, considerată la nivel internațional un mod de viață foarte sănătos. Dieta vegană este bazată pe consumul de fructe, legume, germeni și semințe, excluzând produsele de origine animală, inclusiv lactatele şi ouăle, care sunt totuși permise în unele diete (lacto-ovo-vegetariene). 

Studiile au demonstrat eficiența dietelor vegetariene sau vegane în cazul persoanelor de toate vârstele (inclusiv copii în creștere, femei gravide sau sportivi de performanță). Deși criticii dietelor vegane atrag atenția asupra pierderii unor substanţe nutritive esenţiale care se găsesc în produsele de origine animală, nutriționiștii afirmă că acesta nu mai este un motiv serios de îngrijorare, atâta timp cât organismul primește nutrienții necesarii unei dezvoltări armonioase din diverse alte surse.

Chiar dacă ești adeptul alimentației vegane, poți obţine proteinele necesare din alimente precum: fasole, linte, tofu, soia, seminţe şi nuci. În plus, poți consuma super-alimente bogate în proteine complexe, precum soia, quinoa sau alge marine.

Cele mai mari provocări nutriționale pentru vegani ar putea fi : acizii grași și Omega 3, fierul, esenţial în crearea de hemoglobină, vitamina B12 și calciul.

Omega 3 și acizii grași care se găsesc în peștele gras (interzis în dieta vegană) pot fi luați din seminţele de in, soia, seminţele de dovleac şi nuci.

Fierul poate fi suplimentat de persoanele vegane prin consumul de spanac alături de un dressing de roşii sau citrice care ajută la absorbţia fierului în corp.    

Necesarul de vitamina B12 și calciu poate fi procurat din cereale şi lactate fortificate (lapte de soia, lapte de orez, lapte de migdale), broccoli, varză creaţă.

Dacă dorești să te asiguri că organismul tău primește toate substanțele nutritive de care are nevoie, poți apela cu încredere la suplimentele alimentare de calitate disponibile pe site-ul Fit4Pro.

Proteina vegetală pe bază de izolat proteic din mazăre (100% Pisane R C9) şi izolat proteic din orez este cea mai bună alegere dacă vrei să incluzi în dieta ta o proteină vegan de cea mai înaltă calitate, cu un gust delicios. Dacă îți dorești un mic răsfăț culinar, poți alege untul de arahide de la Olimp, obținut în mod clasic din arahide prăjite 100% proaspete, fără coloranți artificiali, arome sau conservanți.

Descoperă calitatea mărcilor comercializate prin intermediul magazinului Fit4Pro. Cu ajutorul suplimentelor vegane disponibile în magazinul nostru, îi poți furniza corpului tău toate substanțele de care are nevoie în perioadele de efort fizic intens.

 

Galerie Foto

unt.png
suplimente alimentare omega 3 acizii grasi peste fier dovleac nuci vegan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :1.0954 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007726 (s)