News Flash:

SUPER-OFERTA! Zboruri din Timisoara cu doar 5 euro!

27 Aprilie 2017
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
Ryanair2
Ryanair, cea mai mare companie aeriana din Europa, a ajuns la 100.000 de clienti transportati pe ruta Timisoara – Bucuresti, din momentul in care Ryanair si-a deschis prima sa baza in Romania, la Timisoara, in septembrie 2016, conform unui comunicat transmis de companie. 
Compania scoate la vanzare locuri la tarif promotional, din Timisoara, la preturi incepand de la doar 4,99 euro pentru calatorii in mai. Aceste locuri, la tarif redus, sunt disponibile pentru rezervari pana la miezul noptii, Duminica (30 aprilie). Compania aeriana opereaza zboruri spre Bruxelles, Milano Bergamo, Berlin, Dusseldorf, Frankfurt Hahn, Londra si Bucuresti. 
„Ryanair este incantata sa celebreze transportarea a 100,000 de clienti pe ruta Timisoara – Bucuresti, de la primul zbor, in septembrie anul trecut. Clientii romani si vizitatorii pot acum sa aleaga din 7 rute din Timisoara si trebuie sa se astepte in continuare la noi imbunatatiri, totul pentru ca Ryanair continua sa creasca puternic in Timisoara si Romania” , a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Romania & CEE, Ryanair

ryanair timisoara bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006303 (s)