News Flash:

SUPER BANC: Scrisoarea unei mame blonde catre fiul ei :))

24 Martie 2016
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
banc blonda
Draga fiule,
Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare, inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai trimite inca o data.

Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede.
Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea, ne-am hotarat sa ne mutam mai departe. Noua casa este minunata. Are pana si masina de spalat, dar nu stiu daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o.
Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima oara, ploaia a tinut 3 zile, iar a doua oara patru zile.
A propos de vesta pe care o vroiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult, asa ca am taiat nasturii si ti i-am pus in buzunar. Sa stii ca in sfarsit l-am ingropat pe bunicu', l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la "De-a v-ati ascunselea".
Sa-ti mai zic si ca alaltaieri ne-a explodat bucataria, iar tatal tau si cu mine am „zburat" din casa. Ce emotie! A fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva. A doua zi a venit si doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub de sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc zece minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela.

draga fiule
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004755 (s)