News Flash:

Supe fara calorii, ideale pentru zilele caniculare

19 August 2017
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
supa broccoli fara calorii
Dimineata, la pranz, seara, indiferent de momentul zilei, cand ti-e foame, alege o supa fara calorii. Publicatia justladiestips.com vine in ajutorul tau cu cateva retete delicioase. Gateste, gusta si mananca din care iti place. Cel putin doua-trei saptamani ai grija ca supa sa nu-ti lipseasca din meniul zilnic. In timpul regimului, trebuie sa faci miscare. Un corp ajuns la greutatea ideala trebuie sa fie si tonifiat.

Supa fara calorii cu broccoli
Ca sa prepari aceasta supa, ai nevoie de doua linguri de ulei de masline, o ceapa rosie tocata marunt, un morcov, doi cartofi fara coaja, un litru de apa, ierburi aromatice dupa gust, o jumatate de ceasca de mazare, o cana de broccoli, o jumatate de ceasca de frunze de spanac, o lingura de frunze de menta si o lingura de ceapa verde taiata fin.

Pune ceapa rosie in uleiul de masline pe foc si caleste-o pana devine aurie. Adauga cartofii taiati si feliile rondele de morcovi si amesteca totul cateva minute, apoi toarna apa si pune plantele aromatice (rozmarin, oregano, cimbru, la alegere). Cand fierbe, adauga mazarea si broccoli si mai lasa cinci minute. Stinge focul si pune frunzele de spanac in supa. O poti decora cu ceapa verde si frunze de menta. E delicioasa calda. Daca simti nevoia sa fie mai satioasa, poti adauga pastai si/sau conopida.


Supa de mere cu ceapa
Ca sa o pregatesti, ai nevoie de o lingura de ulei de canola, doua cepe, un praz mic, o lingurita de rozmarin proaspat, o lingurita de cimbru proaspat, trei mere si sase cesti de supa de legume.


Mai intai calesti ceapa in ulei, pana aceasta devine aurie, apoi torni supa de legume. Dupa cateva minute, adaugi pe rand restul ingredientelor si mai lasi la fiert aproximativ zece minute.


Aduna cat mai multe retete de supe pentru slabit si prepara-le pe toate! Asa vei scapa de kilogramele in plus sanatos si fara efort.


pranz foame
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)