News Flash:

Sunete ce ar putea proveni de la cutiile negre ale avionului AirAsia au fost depistate in Marea Java

9 Ianuarie 2015
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
Echipele care cauta epava avionului AirAsia ce s-a scufundat in mare in Indonezia la 28 decembrie au depistat vineri sunete provenind aparent de la cutiile negre continand parametrii zborurilor, a anuntat un oficial indonezian.
"Un vapor a detectat sunete. Scafandrii incearca sa ajunga la ele", a declarat pentru AFP un responsabil pentru operatiunile din Marea Java, S.B Supriyadi, referindu-se la cutiile negre.
"Localizarea sunetelor ar fi aproape de locul unde a fost gasita coada avionului", a adaugat el la Pangkalan Bun, oras dotat cu un aeroport si situat cel mai aproape de zona cautarilor la care participa mai multe tari.
Autoritatile indoneziene au anuntat miercuri ca au gasit coada avionului. Aceasta parte a avionului este cea care contine de obicei cutiile negre care inregistreaza informatiile legate de zbor, cruciale pentru stabilirea cauzelor prabusirii avionului (zborul QZ8501).
Avionul Airbus A320-200 cu 162 de persoane la bord a disparut de pe ecranele radar la scurt timp dupa decolarea din orasul indonezian Surabaya cu destinatia Singapore, dupa ce a traversat o zona cu nori amenintatori. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008055 (s)