News Flash:

SUME INCREDIBILE! Cati bani a castigat Ana Maria Prodan in ultimele luni din comisioanele pentru transferuri

3 Februarie 2017
1762 Vizualizari | 0 Comentarii
prodanca
Anamaria Prodan este cea care face si desface in fotbalul romanescSexy-impresara se ocupa de mai toate transferurile tari, iar conturile sale sunt pline cu bani. Numai in ultimele sase luni, Prodanca a castigat sume uriase.
 

Sotia antrenorului SteleiLaurentiu Reghecampf, este o adevarata masina de facut bani. Prin intermediul sau, Nicusor Stanciu, Adi Popa sau Paul Papp si-au gasit angajamente in strainatate. Pentru fiecare transfer facut in afara Romaniei, Anamaria a incasat comisoane grase, cuprinse intre 4 si 10% din sumele totale ale afacerilor.
 

De exemplu, plecarea lui Nicusor Stanciu in Belgia, la Anderlecht Bruxelles, i-a adus Prodancei un profit de 4%. Adica, din cele 7,8 milioane de euro platite de gruparea belgiana, sexy-impresara a castigat 312.000 de euro. Bonusul acesteia ar putea fi mai mare, insa totul depinde de performantele fostului stelist la echipa din capitala belgiana.


Ca atare, este de asteptat ca din trecerea lui Adi Popa la Reading si a lui Papp la Karabukspor, cea mai puternica femeie din fotbalul romanesc sa fi incasat sume consistente. Practic, Anamaria a castigat in ultimele luni cat altii intr-o viata intreaga.

Anamaria Prodan are o relatie excelenta cu Gigi Becali. Patronul Stelei a mandatat-o sa reprezinte clubul la fiecare transfer. Mai mult, latifundiarul din Pipera i-a facut o propunere nemaiintalnita, la care alti impresari nici macar nu isi permit sa viseze.
 

„Am o intelegere cu Gigi Becali! Daca el imi spune ca vrea doua milioane pe un jucator si eu reusesc sa il vand cu patru milioane, diferenta e a mea. Totul pe hartie, legal. E o intelegere facuta ca sa nu ne certam”, a marturisit Prodanca.
 

Anamaria este un exemplu pentru ceilalti agenti de jucatori. Fiica lui Mircea Rednic, Luana, se afla la inceput de drum in aceasta meserie si face eforturi sa ii calce pe urme sotiei lui Reghe. Prietena buna cu Prodanca, Luana a fost implicata in transferul lui Harlem Gnohere de la Dinamo la Steaua.

Activa in strainatate, in urma cu cateva zile, Anamaria a mutat si pe piata din Romania. Sexy-impresara a intermediat transferul lui Thaer Bawab in „Stefan cel Mare”. 

anamaria prodan fotbalul romanesc sexy impresara transferurile stelei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006856 (s)