News Flash:

Sucul-minune pe care orice femeie ar trebui sa-l consume zilnic

25 Decembrie 2015
1941 Vizualizari | 0 Comentarii
sucul de morcov
Un pahar de suc de rosii pe zi tine cancerul de san la distanta. Femeile care mananca multe rosii isi cresc nivelul unui hormon care protejeaza impotriva bolii.

”Avantajele consumarii unei cantitati mari de rosii si a produselor pe baza de rosii chiar si pentru o perioada scurta de timp au fost clar evidentiate de studiile noastre”, spun cercetatorii americani.

De exemplu, un pahar de suc de rosii pe zi poate contine cantitatea ideala de licopen, substanta ”vinovata” de beneficiile uimitoare. Licopenul da culoarea rosie tomatelor si cercetatorii sustin ca tine la distanta si cancerul de prostata, scrie doctorulzilei.ro.

Cei carora nu le place sucul de rosii pot incerca supa de rosii sau sosul de rosii. Cercetatorii de la Universitatea Rutgers au masurat nivelul hormonilor unor femei de peste 55 de ani inainte si dupa ce au mancat rosii timp de 10 saptamani.

Cantitatea de licopen continuta de un pahar de suc de tomate a crescut nivelul adiponectinei cu 9%, potrivit Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism.

rosii hormon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005740 (s)