News Flash:

Sucul din imagine detoxifiaza foarte bine organismul si se prepara usor

13 Ianuarie 2018
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
suc de detoxifiere

Acest suc de detoxifiere te va ajuta sa pierzi kilogramele in plus mai repede decat crezi si va favoriza eliminarea toxinelor. Ficatul tau lupta zi de zi cu toxinele acumulate in organism, de aceea trebuie din cand in cand sa il ajuti sa faca acest lucru. Bauturile de detoxifiere fac minuni in acest sens si sunt recomandate de medicii specialisti. Ingredientele pe care le folosesti trebuie sa fie proaspete si organice, pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.

Prepara un suc de detoxifiere foarte gustos! Iata care sunt ingredientele necesare:

o jumatate de lamaie

un castravete

o lingurita de ghimbir proaspat dat prin razatoarea mica

cateva fire de patrunjel

o jumatate de cana de apa (daca este posibil de izvor)

Se spala bine lamaia, castravete si patrunjelul. Lamaia se curata de coaja, iar castravetele se taie cubulete. Se pun apoi toate ingredientele intr-un blender si se amesteca foarte bine. Sucul obtinut se bea seara, inainte de culcare. Consuma-l cel putin doua saptamani, pentru rezultate optime.

Citeste si Un fost farmacist iesit acum la pensie a declarat: ”Lumea trebuie sa stie, apa alcalina distruge cancerul!” Invata cum se prepara aceasta apa

Castravetele si lamaia contribuie la detoxifierea  organismului, curata sangele si elimina substantele nocive din corp. Ghimbirul intensifica arderile, iar patrunjel iti ofera o multime de nutrienti necesari unui organism sanatos. Acest suc de detoxifiere te va face sa te simti mult mai bine, iti va oferi un somn linistit si odihnitor si va indeparta toate efectele negative pe care le are stresul asupra corpului. In plus, te va scapa rapid de kilogramele in plus.

O alimentatie corespuznatoare este absolut necesara pentru un organism sanatos, asa ca asigura-te ca nu consumi prajeli, sucuri acidulate sau dulciuri. Fa cat mai multa miscare pentru ca aceasta reteta sa dea un randament mai mare.

Beneficii sanatate ghimbir

Ghimbirul este folosit in alimentatie, dar si in medicina traditionala. Iarna, acest condiment special face mancarea mai usoara si mai usor digerabila, este revigorant, vasodilatator, are efect de linistire, regleaza echilibrul intern al organismului si contribuie la mentinerea sanatatii scalpului, fiind un remediu excelent pentru matreata. Chinezii considera ghimbirul drept unul dintre cele cinci ingrediente principale in dietoterapie, alaturi de otetul de orez, vinul de orez, sare si miere.

Printre cele mai importante beneficii pentru sanatate ale ghimbirului se numara:

Ameliorarea tulburarilor digestive. Ghimbirul are un puternic efect calmant pentru durerile abdominale, ajuta digestia, elimina gazele intestinale, regleaza pofta de mancare, neutralizeaza toxinele in corp si este sudorific.

Tratarea tulburarilor respiratorii. Tot ghimbirul contribuie la eliminarea mucozitatilor depuse la nivelul plamanilor, ameliorand simptomele astmului. De altfel, In China, planta este cunoscut ca antiastmatic de peste 3000 ani, folosindu-se un suc preparat din ghimbir si morcovi in cadrul tratamentului bolilor respiratorii. Astmul se mai poate trata cu tinctura de ghimbir.

Grabirea vindecarii racelilor. Ceaiul de ghimbir este un bun remediu in raceli, fiind un calmant ideal in inflamatiile gatului, sinuzite, raguseala, febra, eliminare de mucozitati si congestii respiratorii.

Prevenirea vertijului. Ghimbirul are si calitatea de preveni raul de mare, ametelile, vertijurile si greturile, indiferent daca aceste simptome sunt declansate de cauza fiziologice sau psihologice.

Prevenirea efectelor secundare ale chimioterapiei. Ceaiul din radacina de ghimbir s-a dovedit util si in tratamentul bolnavilor de cancer care au facut chimioterapie. Pe langa faptul ca inlatura senzatia de greata, ghimbirul ajuta si la combaterea ametelilor si a vertijurilor care se instaleaza uneori in urma administrarii tratamentului oncologic.

Incarcarea energetica a organismului. In medicina si estetica, ghimbirul este folosit datorita proprietatilor sale stimulente, tonice si energizante. Planta este utila persoanelor deprimate, fara pofta de viata, lente si letargice.

Imbunatatirea circulatiei sanguine. Radacina de ghimbir este de ajutor persoanelor cu circulatie periferica deficitara.

Pierderea in greutate. Ghimbirul accelereaza metabolismul, intensifica arderea grasimilor si contribuie la eliminarea toxinelor din corp, fiind un real adjuvant in curele de slabire.

Imbunatatirea diurezei. Datorita proprietatilor sale diuretice, ghimbirul este indicat in tratarea litiazei renale, pietrelor la rinichi, retentiilor urinare si infectiilor urinare.

Combaterea inflamatiilor si a infectiilor. Fiind un excelent antiinflamator si un foarte bun antiseptic pentru organism, ghimbirul mai este numit si antibiotic natural.

Tratarea reumatismului. In medicina naturista, persoanelor care sufera de reumatism le este recomandata o cura cu tinctura de ghimbir, cate o lingurita dizolvata in 100 ml de apa, administrata de trei ori pe zi.

Tratarea caderii parului. In spitalele din Beijing, ghimbirul este utilizat in tratamentul alopeciei, intrucat are un efect de revitalizare a foliculilor si a firelor de par.

Ingrijirea pielii. Ghimbirul este un ingredient deseori introdus in lotiunile de corp cu efecte anti-aging, deoarece hraneste epiderma si confera pielii mai multa suplete. Datorita continutului bogat de acizi aminati, fosfor si magneziu, planta este utilizata si in formulele revitalizante ale cremelor de fata.

Ghimbirul contine uleiul volatil numit predominen tzingiberol si compusi fenolici (gingeroli), avand efect antiemetic si antivertiginos si inhiband zona chemoreceptoare declansatoare a vomei si centrul vomei. La nivelul aparatului digestiv, este coleretic si colecistochinetic, favorizand secretia bilei si motilitatea vezicii biliare.


ghimbirul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005916 (s)