News Flash:

Sucul de cartofi trateaza cancerul de stomac: care este modul corect de utilizare

7 Octombrie 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
Sucul de cartofi
Sucul de cartofi trateaza cancerul de stomac: se consuma 1-2 pahare/zi. Pentru extragerea sucului de cartofi se foloseste storcatorul centrifugal. In cazul in care nu aveti acest aparat se poate folosi razatoare. Se iau 2-3 cartofi, se curata si se spala. Se rad pe razatoarea cea mica si se adauga o ceasca de apa. Se amesteca, se lasa 5 minute, se mai amesteca si se strecoara zeama printr-un tifon sau o strecuratoare de plastic. Se storc bine cartofii, care apoi sa arunca (sau se folosesc in scop culinar). Zeama obtinuta se lasa aproximativ 15 minute, intr-o craticioara, sa se decanteze (amidonul se decanteaza pe fundul craticioarei). Se scurge cu grija apa. In vas ramane o cantitate de aproximativ doua lingurite de amidon. Se adauga peste ele 2-3 linguri de apa curata, se amesteca si se bea lichidul obtinut. Dupa ingerarea lichidului, va intindeti pe pat si stati 5 minute cu fata in sus, 5 minute pe partea dreapta, 5 minute cu fata in jos si 5 minute pe partea stanga. Astfel, amidonul "panseaza" interiorul stomacului. Cartofii sunt bogati in vitamina C, care este importanta in cazul ranilor si ajuta la neutralizarea acida.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009849 (s)