News Flash:

Sucul care actioneaza impotriva celulelor canceroase - Din ce il prepari

12 Ianuarie 2018
1620 Vizualizari | 0 Comentarii
suc impotriva cancerului

Austriacul Rudolf Breuss a inventat o cura cu sucuri de legume, pe care au tinut-o zeci de mii de persoane diagnosticate cu cancer. Rezultatul a fost de-a dreptul surprinzator: cancerul a disparut in doar 42 de zile de regim. Sucuri de legume si ceaiuri, in asta consta celebra cura care vindeca tumorile si alte afectiuni grave,cum sunt leucemia. Timp de aproximativ sase saptamani se recomada consumul exclusiv de sucuri de legume si ceaiuri benefice in lupta cu celulele canceroase.

Ori de cate ori iti este foame, bea suc de legume,dar nu mai mult de 500 de ml pe zi. Sucul se consuma cu ajutorul lingurii,pentru ca doar asa are un efect mai bun,consumat cu inghitituri mici.

Principiul curei lui Breuss

Austriacul Rudolf Breuss a lansat ideea ca celulele canceroase se distrug singure in timpul curei. Mai mult,in timpul regimului,organismul se detoxifica de tot ce este in plus si nesanatos. Astfel,ajunge si la celulele canceroase,care sfarsesc prin a „muri de foame“,pentru ca nu mai primesc alimentele care le ajutau sa se dezvolte,cum ar fi zahaul,prajelile,mancarea de tip fast-food si cea procesata.

De ce apare cancerul

Predispozitia genetica este principalul suspect care duce la aparitia bolii,dar cancerul se poate dezvolta si in urma interactiunilor sau a unor presiuni de durata in anumite zone ale corpului. Medical,in locurile tensionate,unde apar celule cu probleme,sangele nu mai circula,iar tumorile absorb din imprejurimi tot ce au nevoie si cresc. Uneori mai lent,alteori brusc,celulele canceroase construiesc o formatiune independenta care incepe sa faca legea in organism. Pe de alta pate,oamenii de stiinta au descoperit ca tumorile se alimenteaza cu albumina. Daca urmezi o cura bazata pe un consum mare de legume,albumina nu mai ajunge in interior si,deci,celulele canceroase se vor infometa.

Vindeca tumorile,slabeste si intareste imunitatea

Poti tine cura cu acest suc si daca vrei sa slabesti. In cele 42 de zile,regimul promite sa te scape de kilogramele in exces,pana la 15 kg,si te vei simti mai bine.

Mananca normal,insa trebuie sa mizezi pe legume,fructe si mancaruri fara prajeli,aditivi si conservanti. Consuma peste slab si carne de pui,de curcan si de vita,si gateste cat mai sanatos. Evita dulciurile si scoate din meniu bauturile carbogazoase. Hidrateaza-te bine si adauga apei si ceaiuri de salvie,pe care le bei cu inghitituri mici,dar si ceai diuretic,din coada-calului,urzici,troscot si sunatoare. Mai poti bea ceai de napraznic si ceai de galbenele.

Atentie!

Nu urma cura daca faci injectii,raze sau iei medicamente. Regimul nu se tine imediat dupa o interventie chirurgicala,ci se asteapta minimum doua luni.

Asa prepari sucul cu puteri vindecatoare

Nu este greu de preparat,iar ingredientele le poti gasi cu usurinta. Este vorba de o sfecla rosie,un morcov,o radacina medie de telina,un cartof si o ridiche. Din toate ingredientele faci un suc,pe care este foarte important sa-l bei incet. Inainte de fiecare inghititura,plimba sucul pentru cateva secunde prin gura.

 


atentie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009218 (s)