News Flash:

Suceava: Incendiul de la Manastirea din Rosiori a fost localizat si se lucreaza pentru stingere; interventia este extrem de dificila

24 Iunie 2018
850 Vizualizari | 0 Comentarii
whatsapp image 2018 06 24 at 07 40 27

Incendiul izbucnit, duminica dimineata, la chiliile Manastirii Rosiori, judetul Suceava, a fost localizat si se lucreaza pentru stingere, cladirile afectate avand o amprenta la sol de peste 1.400 de metri patrati. Interventia este extrem de dificila din cauza suprafetei mari afectate, din cauza necesitatii lucrului la inaltime si dind cauza degajarilor mari de fum.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava au anuntat ca incendiul de la chiliile Manastirii Rosiori a fost localizat si se lucreaza pentru singere. 

Cladirile la care se manifesta incendiu au parter, etaj si mansarda, avand o amprenta la sol de peste 1.400 de metri patrati.

La randul lor, reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) au precizat ca interventia este deosebit de dificila, din cauza suprafetei mari a constructiei, a necesitatii de lucru la inalaime si a fumului dens degajat din procesul de ardere.

Initial la fata locului au fost trimise 11 autospeciale, numarul acestora fiind suplimentat. Se actioneaza in prezent cu 7 autospeciale ISU Suceava, 2 autoscari de lucru la inaltime, 1 ambulanta SMURD si 6 autospeciale ale serviciilor voluntare. 

News.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006669 (s)