News Flash:

Studentii romani vor primi bani pentru practica la companii

30 Septembrie 2014
602 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 100.000 de studenti vor primi in acest an universitar bani de la stat pentru a face practica la companii, care, la randul lor, vor putea deconta salariile angajatilor care ii pregatesc, a declarat, luni, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu.
Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Cercetare Tehnologica, Mihnea Costoiu, a declarat, la finalul festivitatilor de deschidere a anului universitar la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, ca Ministerul Educatiei incearca sa gandeasca mecanisme prin care incearca sa aproprie universitatile de piata muncii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Anul acesta (universitar - n.r.) vom investi in mod special bani pentru a finanta practica studentilor la operatori economici. Nu doar finantam o practica pentru ca studentii sa-si desfasoare activitatea intr-un laborator, ci sa-si desfasoare activitatea practica la un operator economic, la o firma, la o companie, fie ea mica sau mijlocie, dar in acelasi timp investind bani si in companie. Adica oferim companiei sansa sa deconteze, sa plateasca salariile unor angajati, care sa lucreze, sa investeasca timp in studenti, care sa le arate studentilor ce inseamna un utilaj, un echipament, un know-how, un serviciu si asa mai departe", a mai spus Costoiu. Mediafax.ro

mihnea costoiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038550 (s)