News Flash:

Studentii politehnisti din Timisoara, la inceput de an

24 Septembrie 2014
575 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 4.000 de studenti au fost prezenti la festivitatile de deschidere sustinute la cele 10 facultati ale Universitatii Politehnica Timisoara.
Ca o premiera, fiecare dintre ceremoniile organizate a debutat cu noul imn al Universitatii Politehnica. Va reamintim ca acest imn a fost realizat de Ilie Stepan si Marian Odangiu, proiectul facand parte din initiativa de imbunatatire a imaginii si identitatii UPT.
„Pentru noi este inceputul unui nou an universitar, pentru dumneavoastra – startul intr-o perioada a vietii de care va veti aminti cu drag multi ani de acum inainte. (…) Politehnica nu inseamna doar o desfasurare extraordinara de forte, cladiri si laboratoare de nivel european, Politehnica inseamna un spirit, asa cum a fost definit de cel care a intemeiat Politehnica. Acest spirit trebuie sa-l duceti dumneavoastra mai departe” le-a spus studentilor rectorul Universitatii Politehnica Timisoara, Viorel Serban.
Seria ceremoniilor a fost deschisa de Facultatea de Automatica si Calculatoare unde a avut loc si premierea laureatilor traditionalului concurs de programare „Alexandru Rogojan” – editia XXX. De asemenea, la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, la Facultatea de Mecanica si la Facultatea de Constructii, studentii cu rezultate deosebite in anul precedent, au primit premii substantiale in bani si obiecte, din partea unor parteneri economici de traditie.
Incepand cu anul universitar 2015/2016, festivitatea de deschidere va cunoaste noi dimensiuni, intrucat Politehnica Timisoara isi propune sa organizeze o singura manifestare pentru studentii de la toate specializarile. Asadar intalnirea ar urma sa aiba loc la noua Sala Polivalenta de langa Baza Sportiva 2 a Politehnicii.

marian odangiu politehnica timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0920 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033986 (s)