News Flash:

Studenta din Botosani gasita moarta in apartamentul in care locuia cu chirie in Timisoara. Prima ipoteza, sinuciderea

22 Iunie 2016
990 Vizualizari | 0 Comentarii
criminalisti
O tanara de 25 ani, a fost descoperita, luni, fara suflare de catre o prietena. Tanara avea era studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara. Venise din Dorohoi, judetul Botosani si locuia in chirie la Timisoara.
Era prietena cu fiica proprietarilor, iar cand nu a raspuns la telefon, acestia si-au dat seama ca s-a intamplat ceva. Au mers la apartamentul aflat pe strada Telegrafului si cum nu au reusit sa intre, au sunat imediat la 112. Pompierii de la descarcerare au fost trimisi sa sparga usa de la intrare si au gasit-o pe tanara fara suflare in sufragerie, scrie ziuadevest.ro.
La fata locului au fost trimisi medicii de la Ambulanta, criminalistii, dar si politistii de la Investigatii Criminale. Pe corpul fetei nu au fost gasite urme de violenta. Anchetatorii merg pe varianta unei sinucideri, iar medicii spun ca este foarte probabil ca fata sa fi luat pastile si aceasta sa fie cauza decesului. Apropiatii fetei spun ca aceasta ar fi picat joi un examen, insa nu parea sa fie foarte suparata. Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmand a fi efectuata necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

timisoara investigatii criminale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006660 (s)